play
xippo-reanimacija

XIPPO & Coolturna Reanimacija

Dragi prijatelji, ljubitelji dobre rok muzike i dobrog druženja, pozivamo vas da dodjete u subotu, 6. maja na svirku Coolturne Reanimacije pod nazivom “Sveti Georgije ubiva aždahu! Samo jako!”
S obzirom da živimo u vremenu u kakvom živimo, i s obzirom na to da nam je percepcija šokirana svakodnevnim glupostima, nekompetentcijom, lažima, lopovlukom, otimanjem, laktanjem i sve u svemu nikakvom ponudom kvalitetnog kulturnog sadržaja koji bi nas inspirisao da budemo bolji, odlučili smo da u svet pošaljemo melem za mozak, i da reanimirano dobru energiju i osmeh na vašim licima.
Kao i uvek do sada, veći deo prihoda će ići u humanitarne svrhe, a jedan deo i za razvoj kulture. Želimo da podržimo mlade i talentovane ljude i da im pomognemo da izdaju svoja prva dela. Ovoga puta, pomoći ćemo štampanje zbirke pesama: “Idila se u snu snila“, autora Milana Gajića.
Dobrodošli! Za vas ce svirati i pevati Vladimir Milojkovic, Milan Milojkovic,Vladimir Vertus, Nikola Džoni, Johnny Gutierrez i na bas gitari nas novi član benda Alžan Pelesić.
Ulaz $10
Dođite da se družimo i volimo! ❤❤❤

Datum

May 06 2017

Vreme

21:00
Xippo Lounge

Lokacija

Xippo Lounge
Xippo, 3759 N Damen Ave Chicago, IL 60618 United States
X